Türk Patent ve Marka Kurumu, okul marka başvurumuzu onayladı.

Türk Patent ve Marka Kurumu, 6769 sayılı Sınai Mülküyet Kanunu kapsamında, 26.12.2023 tarihiden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 30.04.2024 tarihinde okulumuzu ve ismini marka olarak tescil etmiştir.

Ortahisar Kaymakamımız Sayın Gürkan DEMİRKALE, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil KARAKAŞ ve

Şube Müdürümüz Sayın Serkan HARPUT okulumuzu ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretleri ve takdirleri için sayın kaymakamımıza ve müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında 22-26 Nisan tarihleri arasında yapılan planlamalar sonucunda 26.04.2024 tarihinde Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği Genel Sekreteri Kadir Öztürk, "Gazze'de Yaşanan Son Gelişmeler Işığında FİLİSTİN MESELESİ / KUDÜS ve MESCİD-İ AKSA" konusunda okulumuz öğrencilerine konferans verdi.

Tarihten günümüze Filistin ve Kudüs gerçeğini görseller ve delilleriyle sunan Kadir Öztürk'ün konuşması, Kudüs konusunda duyarlı olan öğrencilerimiz tarafından ilgilye takip edildi.

Bu anlamlı konferans için Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği'ne ve Kadir Öztürk'e teşekkürlerimizi sunarız.

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında öğrencilerimiz, 19.04.2024 tarihinde Fatih Mahallesindeki Yeni Fatih Camii'sinde

Cuma Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar.

Cemaatin hayır duasını aldılar. Allah'ım sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

"Merhamet etmeyene merhamet olunmaz" (Hadis-i şerif)

Canlılara karşı merhametli ol.

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında Değerler ve Medeniyet Kulübümüz belirlenen plan çerçevesinde "Şefkat ve Merhamet" değerini ele almıştır. Bu bağlamda okulumuzda  "Canlılara karşı merhametli ol" başlığı altında  bir grup öğrenci ile 16-18.04.2024 tarihleri arasında "Kuş Evi" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinlik öğrencilerin yürekten katılımıyla gerçekleştirilmiş çevreye ve canlılara karşı merhametli olma farkındalığı sağlanmıştır.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, Yavuz Sultan Selim Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar.

#EmanetinizEmanetimizdir

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, Hamza Paşa Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar. Cemaatin hayır dualarını alan yavrularımızın Allah sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

Okulumuzda "İngilizce Konuşma Günü" adı altında etkinlik düzenlendi.

18 Mart Şehitler Günü vesilesi ile öğrencilerimizle Gazilerimizi bir araya getirdik. Soru cevap şeklinde geçen etkinlik oldukça duygulu ve etkili  geçti. Bu vesileyle geçmişten bugüne toprağa düşen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz.

18 Mart Şehitler Günü vesilesi ile öğrencilerimizle beraber Trabzon Şehitlik mezarlığını ziyaret ederek Kur'an okuyup dua ettik. Bu vesileyle geçmişten bugüne toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz.

Bizim yeminimiz, “KORKMA!” diye başlıyor.

“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?”

Mum ışığında kağıda dökülen şanlı dizeler…

Türk milleti 103 yıl önce bugün, istiklalini Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle haykırdı.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyoruz.

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumlulk Programı kapsamında, Numune Hastanesi yanındaki İncirlik Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar. Cemaatin hayır dualarını alan yavrularımızın Allah sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

2.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz hakkında istişarelerde bulunup erdemli nesiller yolunda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak yeni kararlar aldık.

Toplantımıza çocukları için zaman ayırıp katılan değerli velilerimize çok teşekkür ediyor sağlık ve esenlikler diliyoruz.

#EmanetinizEmanetimizdir

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında öğrencilerimiz, 01.03.2024 tarihinde Fatih Mahallesindeki Yeni Fatih Camii'sinde

Cemaatin hayır duasını aldılar. Allah'ım sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlu olsun.

Bu vesile ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla yad ediyoruz. 24 ŞUBAT 1918