Etiket Sonuçları: ÇANAKKALE

18 Mart Şehitler Günü vesilesi ile öğrencilerimizle Gazilerimizi bir araya getirdik. Soru cevap şeklinde geçen etkinlik oldukça duygulu ve etkili  geçti. Bu vesileyle geçmişten bugüne toprağa düşen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz.

18 Mart Şehitler Günü vesilesi ile öğrencilerimizle beraber Trabzon Şehitlik mezarlığını ziyaret ederek Kur'an okuyup dua ettik. Bu vesileyle geçmişten bugüne toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz.

18 Mart 1915'te Mehmetçiğimiz, Birinci Dünya Savaşı'nın Çanakkale Cephesi'ndeki ilk büyük zaferini kazandı. Bu tarihin seneidevriyesi tüm ülkemizde 18 Mart Çanakkale Zeferi ve Şehitler Günü olarak anılmaktadır.

Bu yıl da okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zeferi ve Şehitler Günü ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerde görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.