Etiket Sonuçları: kuran

18 Mart Şehitler Günü vesilesi ile öğrencilerimizle beraber Trabzon Şehitlik mezarlığını ziyaret ederek Kur'an okuyup dua ettik. Bu vesileyle geçmişten bugüne toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından Anadolu imam hatip liseleri arasında mesleki yarışmalar kapsamında düzenlenen "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" kategorisinin il birinciliği finali okulumuzun koordinatörlüğünde 27 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Yarışmada Arsın Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selahattin Bilgin 1.liği, Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ubeydullah Gedikli 2.liği, Tonya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdurrahman Şener ise 3.lüğü elde etmiştir.

İlimizi bölge finalinde temsil hakkı kazanan Arsın Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Anadolu İmam Haitp Lisesi öğrencisi Selahattin Bilgin'i tebrik eder, kendisine başarılar dileriz.