Etiket Sonuçları: VELİ

2.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz hakkında istişarelerde bulunup erdemli nesiller yolunda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak yeni kararlar aldık.

Toplantımıza çocukları için zaman ayırıp katılan değerli velilerimize çok teşekkür ediyor sağlık ve esenlikler diliyoruz.

#EmanetinizEmanetimizdir

Ekm

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Öğrencilerimizin akademik, mesleki, kültürel ve sosyal gelişimlerini takip edebilmek, okul-veli iş birliğini artırmak ve öğretmen – veli - öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla aşağıda belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı yaptık. Hatuncuk Akbayrak başkanlığındaki yeni Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzu oluşturduk.

Toplantıda ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sınavlar öncesi durumları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk ve erdemli nesilller yetiştirme yolunda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için bir dizi karar aldık.

Bu vesile ile önceki dönem Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzda görev yapan velilerimize teşekkür ederiz. Bunun yanında yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerimizi de tebrik eder, kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.