Etiket Sonuçları: ORTAHİSAR

Ortahisar Kaymakamımız Sayın Gürkan DEMİRKALE, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil KARAKAŞ ve

Şube Müdürümüz Sayın Serkan HARPUT okulumuzu ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretleri ve takdirleri için sayın kaymakamımıza ve müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.

2.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz hakkında istişarelerde bulunup erdemli nesiller yolunda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak yeni kararlar aldık.

Toplantımıza çocukları için zaman ayırıp katılan değerli velilerimize çok teşekkür ediyor sağlık ve esenlikler diliyoruz.

#EmanetinizEmanetimizdir

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı yaptık. Hatuncuk Akbayrak başkanlığındaki yeni Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzu oluşturduk.

Toplantıda ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sınavlar öncesi durumları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk ve erdemli nesilller yetiştirme yolunda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için bir dizi karar aldık.

Bu vesile ile önceki dönem Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzda görev yapan velilerimize teşekkür ederiz. Bunun yanında yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerimizi de tebrik eder, kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Camiler ve Din Görevlilieri Haftası dolayısıyla mahalle camimiz olan Erdoğdu Merkez Camiine ve Ayasofya Camiine ziyerette bulunduk.

05 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bu camilerde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldik ve kendilerinin haftasını kutladık. Okulumuza verdikleri destekler için kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca okulumuz öğrencileri Ayasofya Camii cemaatine öğle namazını kıldırdılar ve cemaatin hayır dualarını aldılar.

Ekm

Camiler ve Din Görevlilieri Haftası dolayısıyla çevremizdeki Gülbaharhatun Camiine, Fatih Büyük Camiine ve İncirlik Camiine ziyerette bulunduk.

04 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bu camilerde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldik ve kendilerinin haftasını kutladık. Ayrıca okulumuzla gerçekleştirdikleri işbirliği için kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. Son olarak da okulumuz öğrencileri komşumuz Gülbaharhatun Camii cemaatine öğle namazını kıldırdılar ve cemaatin hayır dualarını aldılar.

Ekm

Peygamber Efendimizin doğum haftası olan bu hafta "Peygamberimiz, İman ve İstikamet” temasıyla okulumuzda kutlandı. Programda ilahiler okundu, "İman ve İstikamet" konulu slayt izlendi. Okul mescidimizde Kur’an-ı Kerim okundu.