Etiket Sonuçları: MESLEKİ

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında öğrencilerimiz, 19.04.2024 tarihinde Fatih Mahallesindeki Yeni Fatih Camii'sinde

Cuma Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar.

Cemaatin hayır duasını aldılar. Allah'ım sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, Yavuz Sultan Selim Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar.

#EmanetinizEmanetimizdir

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, Hamza Paşa Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar. Cemaatin hayır dualarını alan yavrularımızın Allah sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumlulk Programı kapsamında, Numune Hastanesi yanındaki İncirlik Camisinde CUMA Namazı kıldırdırma uygulaması gerçekleştirdiler. Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar. Cemaatin hayır dualarını alan yavrularımızın Allah sayılarını arttırsın inşallah.

#EmanetinizEmanetimizdir

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında öğrencilerimiz, 01.03.2024 tarihinde Fatih Mahallesindeki Yeni Fatih Camii'sinde

Cemaatin hayır duasını aldılar. Allah'ım sayılarını arttırsın inşallah.

Şbt

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI kapsamında Mesleki Tatbikat Kulübü ğrencilerimiz, 16 Şubat Cuma günü mahallemizdeki 1 Nolu Erdoğdu Merkez Camisinde CUMA namazını kıldırarak mesleki uygulama gerçekleştirdiler.

Etkinliğimiz Caminin temizliği ile başladı. Daha sonra Namaz kıldırma, hutbe okuma, ve müezzinlik görevlerini öğrencilerimiz yaptılar ve cemaatin hayır dualarını aldılar. Allah'ım sayılarını arttırsın inşallah.