Etiket Sonuçları: GÜN

Okulumuzda "İngilizce Konuşma Günü" adı altında etkinlik düzenlendi.

Kas

Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak #24KasımÖğretmenlerGünü vesilesiyle yemekte bir araya geldik. Ayrıca başka okullara tayin olan veya emekli olan arkadaşlarımıza da plaket takdim ettik.

Web: alisoyluaihl.meb.k12.tr

#EmanetinizEmanetimizdir

Kas

İyiki varsınız... ️

Evlatlarımıza vatan ve millet sevgisini aşılayan, akıl ve ahlak gelişimlerini sağlayan, kültür hazinesi, tarih çeşmesi ve bilgi aydınlığı olan değerli ÖĞRETMENLERİMİZ: Fedakarlığınız her türlü takdire şayandır. Dünyası öğrencileri olan ve öğrencilerinin kalbinde dünyalar kuran tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor; Müslümanlık ve Türklük şuuru ile Kızıl Elma yolunda "öğretmenim" kelimesine doyamadan çocuklarından koparılan şehit öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Şbt

Rize İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi  Prof. Dr. İlyas Karslı hocamız, TİH-DER'in yürüttüğü, İçişleri bakanlığı tarafından da desteklenen proje kapsamında okulumuz öğrencilerine konferans verdi. Değerli hocamıza çok teşekkür ediyor sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.